Hoe werkt Techlab Mundus

Praktijklokaal Mundus College

  • Combinatie van kunst en techniek
  • Traditionele- en 21e -eeuwse vaardigheden
  • Van ontwerp tot uitgewerkt model
Passie voor techniek
Elektrotechniek, Installatietechniek

Het Makerslab van Mundus is een zeer ruime locatie die beschikt over zowel werkunits als computer- en schetsunits. Daarnaast staat er een volledig geïntegreerde plasticfabriek inclusief sorteerunits. We hebben ook een grote lasermachine, een vacuüm vormmachine en meerdere 3D printers. De ruimte heeft een opslag voor diverse materialen (recycling) om mee te experimenteren. Er is ook toegang tot traditionele hout en metaal bewerkingsruimten. 

Dit kun je bij ons verwachten

Tijdens het bezoek aan ons Makerslab helpen wij jou de route afleggen van idee tot ontwerp tot het maken van een uitgewerkt model. Je leert keuzes maken wat betreft het materiaal en de mogelijkheden rond duurzaamheid hierbij. Je kiest ook tussen het gebruik maken van traditionele of 21e -eeuwse productievaardigheden. We laten je zelfstandig onderzoeken zodat je kunt ervaren wat het best bij jou past.

Dit is het Mundus College

Op onze vmbo school is het moto ‘grenzeloos leren’ en we halen de wereld binnen met nieuwe culturen en ervaringen. Omdat we op het Mundus College wereldburgers zijn denken en doen we internationaal. Onze school verbindt en is de opstap naar een nieuwe fase in je leven. We helpen je om je talenten te ontwikkelen en een bestemming te bereiken in je leven. Op het Mundus gaat het om grenzeloos ontdekken en ontwikkelen.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Kasper Scholte.

Contact

Kasper Scholte

De les

Hele dag of dagdeel
Groepen tot 12 personen

Mogelijkheden

Rondleiding
Ontwerpen
Opdrachten
Presentatie

Leeftijd/Niveau

PO
VO
MBO
< 12 jaar
12-18 jaar