Hoe werkt MBO Westpoort

Praktijklokaal MBO college Westpoort

 • Leren voor beroep met goed toekomstperspectief
 • Energietransitie maakt het beroep steeds interessanter
 • Door technische innovatie een leven lang leren
Word installateur van de toekomst
Elektrotechniek, Installatietechniek, Metaaltechniek

Heb jij zin om later mee te werken aan een energiezuinige stad? Wil je blijven leren om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen? Houd je van uitdagingen en zelfstandig werken? Kies een opleiding bij ons. Word installateur en verras jezelf!

Dit kun je bij ons verwachten

 • Meelopen
  Wil je ontdekken of een van onze opleidingen bij je past dan kun je een dagdeel meelopen en verschillende vakken volgen. Je werkt met echte machines en materialen en je ervaart hoe de lessen worden gegeven. Je kunt je aanmelden via www.ikkiesmbo.nl
 • Opendagen
  Het kiezen van een opleiding die je leuk vindt is lastig genoeg. Gelukkig kan je tijdens de opendagen sfeer proeven, docenten ontmoeten en vragen stellen aan studenten die de opleiding al volgen. De opendagen zijn actief en je kunt zelf dingen doen om te ervaren hoe het is om voor Elektro- of Installatietechnicus te leren. Er zijn altijd veel bedrijven aanwezig die laten zien hoe interessant en divers de Technische Installatiebranche is en welke kansen dit jou biedt. Kijk voor data op www.rocva.nl/mbo-onderwijs/opendagen
 • Activiteiten tijdens de Techniekweek of Tech-Island
  De Techniekweek en Tech-Island worden door het ROC van Amsterdam georganiseerd in samenwerking met partners uit het bedrijfsleven en is bedoeld om vmbo’ers kennis te laten maken met techniek. Jouw school kan zich hiervoor aanmelden.

Wij zijn MBO College Westpoort

MBO College Westpoort heeft een uitgebreid aanbod aan mbo-opleidingen en is dé plek voor techniekopleidingen in Amsterdam. Werken en leren in de Elektro- en Installatietechniek is veelzijdig en afwisselend. Door de energietransitie, steeds verdergaande technische vernieuwingen en focus op duurzaamheid wordt het werk steeds breder en nog interessanter. En het toekomstperspectief is goed. Kom kijken tijdens één van de opendagen en maak kennis met de opleidingen en de bedrijven.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met secretariaat Elektro- & Installatietechniek.

Contact

Secretariaat Elektro- & Installatietechniek

Mogelijkheden

Vakken volgen
Materialen testen
Opendagen
Techniekweek

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam