Hoe werkt Heijmans

Bedrijf Heijmans

 • Verbeteren, verslimmen, verduurzamen
 • We werken veilig of we werken niet
 • Alles onder één dak
Wij zijn de makers van een gezonde omgeving
Elektrotechniek, Installatietechniek, Bouw

Heijmans draagt bij aan de oplossing van belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Iedereen wil schone lucht inademen, wonen in een fijne buurt, genieten van mooie natuur en veilig reizen van A naar B. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons te ontwikkelen, te bouwen en te verbinden. Beleef onze projecten van dichtbij en ontdek alle mogelijkheden bij Heijmans!

Dit kun je bij ons verwachten

 • Welkom en rondleiding
  We verwelkomen je graag op ons kantoor in Nieuwengein. We beginnen met een korte presentatie waarna wij een rondje zullen maken door onze vestiging. Je maakt kennis met onze verschillende afdelingen en krijgt een beeld hoe het is om te werken bij Heijmans.
 • Interview
  Wil je van één van onze mensen op kantoor of projectlocatie horen wat het werk inhoudt, stel ze dan al je vragen. Onze technici staan klaar om jou meer over ons mooie vak te vertellen!
 • Bezoek projectlocatie
  Optioneel is het mogelijk om één van onze projectlocaties in de omgeving van Amsterdam te bezoeken. Het project kan variëren van een bezoek aan een kantoorpand, universiteit, bierbrouwerij of zelfs de nieuwe polikliniek in een ziekenhuis.
 • Gastlessen
  Onze collega’s vertellen graag hun eigen verhaal. Hoe zijn zij zelf binnengekomen bij Heijmans? Wat houdt werken bij Heijmans in en hoe heeft Heijmans hun geholpen hun dromen waar te maken?

 Wij zijn Heijmans

Overal zie je onze gele bussen wel rijden. Van grote projecten in hartje Utrecht tot bij het draaiende houden van bekende instanties zoals het Centraal Museum en zelfs de Universiteit van Utrecht. Geen klus is voor ons te gek. Als integraal bedrijf hebben wij alle expertises onder één dak. Van het aanleggen van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties tot het zetten van de wanden die later de installaties gaan dragen. Door deze enorme bron van kennis komt jou loopbaan meteen in een stroomversnelling en kan jij je verdiepen in het vakgebied van jouw keuze! Dus kom snel langs om te kijken of jij ook beschikt over een geel Heijmans-hart.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Gerco Wijfje. Houd rekening met een minimale voorbereidingstijd van 6 weken.

Contact

Gerco Wijfje

De les

Duur 2 uur
Inhoudelijke invulling wordt afgestemd

Mogelijkheden

Rondleiding
Presentatie
Bezoek projectlocatie (optioneel)
Gastlessen

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam