Hoe werkt IJskoud

Bedrijf IJskoud

 • Samenwerking met het ROC van Amsterdam
 • Collegiaal team
 • Specialist in slim koelen
Slim koelen is een koud kunstje
Elektrotechniek, Installatietechniek

Bij IJskoud maken we dingen koud, dat is onze specialiteit. Een koud drankje in de Pathé bioscoop, een koud biertje bij Café Nol of het koelen van de operatie kamer en vaccins: je ziet het niet altijd, maar koeltechniek is niet weg te denken. IJskoud kent door de jaren heen vele succesvolle hoofdstukken, maar juist in deze uitdagende tijden hebben we ons echt weten te onderscheiden. Bezoek onze IJskoud academie, dan nemen we je mee in ons verhaal en zoeken we samen naar de carrière die bij jou past!

Dit kun je bij ons verwachten

 • Welkom en rondleiding
  We verwelkomen je op ons kantoor met een kop koffie of een lekker koud drankje. Daarna leiden we je rond door ons bedrijf, van het magazijn tot de gezellige kantine en de sportschool. Je maakt kennis met onze mensen en onze uitdagende projecten.
 • Interviews
  We eindigen in onze eigen academie waar we onze eigen mensen zelf opleiden. Wil je van één van hen uit de praktijk horen wat het werk inhoudt, stel ze dan al je vragen. Onze technici staan klaar om jou meer over ons mooie vak te vertellen!
 • Bezoek projectlocatie
  Optioneel is het mogelijk om één van onze projectlocaties in de omgeving van Amsterdam te bezoeken. Het type project kan variëren van een bioscoop of een kantoorgebouw tot een ziekenhuis.
 • Gastlessen
  Wij geven ook gastlessen op school en vertellen de leerlingen alles over hoe leuk het is om bij ons in de koeltechniek te werken en wat er in de praktijk allemaal bij komt kijken.

Wij zijn IJskoud

IJskoud is een modern Amsterdams familiebedrijf, met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Bij ons werken veel technische vakmensen, uiteraard. Maar ook commerciële en logistieke professionals, die allemaal thuis zijn in de wereld van de koel- en klimaattechniek. De specialiteit van IJskoud is dingen koud maken, maar wij houden vooral van warmte en gezelligheid.  Bij IJskoud geloven we heilig in diversiteit binnen het bedrijf. Mensen zien, aandacht en vertrouwen geven, zodat ze zelf weer een aanwinst zijn voor onze maatschappij. Daar krijgen wij ontzettend veel energie van!

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met José Komin.

 

Contact

José Komin

De les

2 uur

Mogelijkheden

Rondleiding
Presentatie
Gastlessen

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam