Hoe werkt Van Dorp

Bedrijf Van Dorp

 • Techniek is een middel en mensen het doel
 • We zijn een echt familiebedrijf
 • Duurzaamheid daagt ons uit
Passie voor techniek
Elektrotechniek, Installatietechniek

Van Dorp bouwt prachtige installaties waarbij duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Kom bij ons op bezoek en ervaar hoe het is om bij een familiebedrijf te werken. Op kantoor kun je horen wat er allemaal gebeurt voordat het werk op locatie begint. Ook het onderhoud van bestaande installaties vergt planning en voorbereiding.

Dit kun je bij ons verwachten

 • Rondleiding
  Kijken op de bouw waar we op dat moment installeren of onderhoud plegen. Interessant om te zien wie het echte werk doen. Dit is niet ieder moment van het jaar mogelijk. Graag eerst overleg of we een geschikt project hebben en of een bezoek kan worden gepland.
 • Interviews
  Wil je horen wat het werk inhoudt van onze mensen op kantoor dan zijn interviews mogelijk met de vestigingsdirecteur, bedrijfsleider technisch beheer, technisch beheerder en projectleiders.
 • Gastlessen
  Wij kunnen een gastles geven over elektro- en installatietechniek en de leerlingen alles vertellen over hoe leuk ons beroep is en wat het in de praktijk inhoudt.

Dit is van Dorp

Van Dorp helpt u graag met het realiseren van een duurzaam en energiezuinig gebouw, waarin mensen comfortabel kunnen werken en leren. Aan de hand van onze slimme technieken en nieuwe energieconcepten, realiseren wij met minder energie een prettig en gezond binnenklimaat. Hierbij verzorgen wij het gehele traject van advisering, ontwerp, realisatie en beheer.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Sebastiaan de Bruin.

Contact

Sebastiaan de Bruin

De les

Afspraak in overleg
Groepen tot 20 personen

Mogelijkheden

Rondleiding op kantoor
Bezoek aan een projectlocatie in overleg
Gastles

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam