Hoe werkt HOMIJ

Bedrijf HOMIJ Technische Installaties

  • Maak kennis met het werk van een installateur
  • Optioneel aangevuld met projectbezoek
  • Eventueel focus op specialisme Care & Cure
Maak morgen mogelijk
Elektrotechniek, Installatietechniek

Hoe maken we gebouwen gezond? Wat is comfortabel? Met de antwoorden op die vragen zijn we dagelijks bezig bij HOMIJ Technische Installaties. Daarbij kijken we niet alleen naar vandaag maar ook naar morgen. Dus toekomstbestendig bouwen, zo maken we morgen mogelijk.

Dit kun je bij ons verwachten

  • Rondleiding: Werken bij een installateur, wat houdt dat in?
    In deze rondleiding krijg je in vogelvlucht goed zicht op wat het werken bij een installateur betekent. Je kijkt mee bij al onze afdelingen. Van acquisitie en calculatie tot en met engineering en onderhoud. Zo krijg je onder andere te zien hoe we een installatieontwerp maken met behulp van bim. Ook maak je kennis met onze serviceafdeling. Zo weet je na een bezoek aan HOMIJ wat er gebeurt vanaf een serviceverzoek tot en met de afhandeling van dit verzoek.
  • Bezoek projectlocatie
    Optioneel bieden we de mogelijkheid om het bezoek aan onze vestiging uit te breiden met een bezoek aan een projectlocatie. Dit zal veelal in de omgeving van Amsterdam zijn. Het type project kan variëren van een school tot een datacenter of van een kantoor tot een ziekenhuis. Het leuke van een bezoek aan een project is dat je bijvoorbeeld het digitale (bim)ontwerp terugziet in de praktijk.

Wij zijn HOMIJ

HOMIJ gelooft dat toekomstbestendige en comfortabele gebouwen en woningen belangrijk zijn voor een goede bedrijfsvoering en een gezonde woon- en werkomgeving. Comfort en duurzaamheid voegen daarnaast waarde toe aan vastgoed. Daarom zijn al onze activiteiten erop gericht om het rendement van gebruiker en eigenaar te verhogen. Zo voelen mensen zich prettig en gezond in gebouwen.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Marc Meeder.

 

Contact

Marc Meeder

De les

Duur 1½ uur (zonder projectbezoek), 3 uur (met projectbezoek)
Maandag of vrijdag
Indien gekoppeld aan projectbezoek is vervoer een aandachtspunt

Mogelijkheden

Rondleiding
Presentatie

Leeftijd/Niveau

VO
MBO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam