Hoe werkt Techlab Bredero

Praktijklokaal Bredero Beroepscollege

  • Ons Techlab barst van de nieuwe technologie
  • Wij maken techniek cool
  • Zelf aan de slag met machines
Onze techniek wacht op jouw creativiteit
Elektrotechniek, Installatietechniek

Basisschoolleerlingen die een bezoek brengen aan het Techlab leren hoe nieuwe technieken werken. Aan de hand van opdrachten leren ze wat je zoal kunt ontwerpen en dat direct printen of uit laten snijden. Je kunt de robots zo programmeren dat ze doen wat jij wilt.

Dit kun je bij ons verwachten

  • Opdrachten
    Tijdens jouw bezoek aan het Techlab krijg je uitleg over de werking en het gebruik van de technische apparatuur. Verder ga je natuurlijk ook zelf aan de slag met deze machines. Per machine zijn er opdrachten die je met hulp van de aanwezige docenten en leerlingen kunt uitvoeren. Ook is er een creatieve technische opdracht, waarvoor je je eigen handen goed moet gebruiken in plaats van de moderne machines. En je kunt bij ons robots programmeren en er een wedstrijdje mee doen.

Wij van Bredero Beroepscollege

Met een opleiding op het Bredero Beroepscollege maak je een hele goede start voor een beroep dat je later wilt gaan uitoefenen. Voor ons is het belangrijk dat jij je prettig voelt op school en dat je trots kunt zijn op het vak dat je gaat leren. We zijn een school voor vmbo basis- en kaderleerlingen. Het Techlab van het Bredero Beroepscollege is een nieuwe, moderne, grote technische ruimte. Je krijgt er uitleg over de nieuwe technische toepassingen en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met ontwerpen en uitvoeren.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Arjan Lemke.

Contact

Arjan Lemke

De les

Duur ongeveer 90 minuten
Geen voorbereiding vereist

Mogelijkheden

Opdrachten
Rondleiding

Leeftijd/Niveau

PO
< 12 jaar