Hoe werkt DeLaMar

Bijzondere locatie DeLaMar

  • Zonder techniek geen theater in DeLaMar
  • Technisch onderhoud door de beste servicemonteurs ter wereld
  • Er ligt 50 kilometer kabel in het theater
Bezorg duizenden mensen de avond van hun leven
Elektrotechniek

Enig idee wat er technisch gezien komt kijken bij een theatervoorstelling? Benieuwd wie er achter het licht en het geluid zit? En hoe techniek zorgt voor de veiligheid van de duizenden bezoekers per week? Tijdens een rondleiding door een van Nederlands bekendste theaters nemen we je mee achter de schermen en laten we je alles zien.

Dit kun je bij ons verwachten

Als je bij ons langskomt voor een bezoek nemen we je mee achter de schermen. Achter de schermen van het theater, maar ook achter de schermen van het technisch vak. Om je een beeld te geven:

  • Rondleiding (45 minuten)
    We laten je ons gebouw zien en alle technische voorzieningen. Van ons pasjessysteem en brandveiligheid tot onze geavanceerde licht- en mengtafelbediening. Je krijgt natuurlijk overal een demonstratie van ons, met als highlight: onze bewegende brug met theatertechniek.
  • Presentatie (45 minuten)
    Na de rondleiding vertellen we je alles over de mogelijkheid om voor Mega Elektro - ons technisch installatiebedrijf - aan het werk te gaan. Welke technici zijn er nodig, nu en in de toekomst? Welke opleiding heb je ervoor nodig?

Meer over DeLaMar

DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nu houdt van musicals, cabaret of muziek, bij DeLaMar Theater ben je van harte welkom. Iedereen die bij ons werkt is een echte theaterliefhebber; van onze collega’s in de keuken tot de technici. We zijn allemaal mensen die houden van het grootse gebaar en de kleine details. Daarnaast zijn we koploper als het gaat om duurzaamheid binnen onze branche. Zo bouwen we samen niet alleen aan een mooie avond uit voor onze gasten, maar ook aan een futureproof Amsterdam.

Aan de slag

Meteen mogelijkheden bespreken of een bezoek inplannen? Neem dan via de rode knop contact op met Jorieke Hogeland.

Contact

Jorieke Hogeland

De les

Duur 1½ uur
Alleen op aanvraag
Groepen 8 tot 16 personen, vanaf 8 personen een extra begeleider

Mogelijkheden

Rondleiding
Presentatie

Leeftijd/Niveau

VO
12-18 jaar
Een initiatief van VTi Amsterdam